0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Danas je dan za ‘pobedu’, najveće Zvezdino pojačanje ovog leta stiglo u Beograd

Objavljeno: 03.06.18 u 09:22

Pred početak priprema crveno-beli bi mogli da dobiju kapitalno pojačanje.

Dogovor sa igračem treba da se utanači, a onda izdejstvuje jednogodišnja pozajmica od kluba što ne treba da predstavlja problem.

Nakon privatnih obaveza i krštenje deteta juče u Banjaluci, danas bi trebalo da dođe do Beograda, na završne pregovore sa Crvenom zvezdom. Kako saznaje HotSport sledi završni čin misije dovođenja Marka Marina u Ljutice Bogdana. Bivši reprezentativac Nemačke ima želju da obuče dres voljenog kluba, pošto je kao dečak rodjen u Republici Srpskoj zavoleo beogradski tim i očekuje se da dve strane sklope sporazum.

Crveno-beli su spremni da za godišnju platu izdvoje izmedju 600 i 800 hiljada evra za ekstra aduta i pokušaju plasmana u Ligu šampiona, što je dosta manjen od 1,2 miliona evra koliko je Marin imao u Olimpijakosu.

Posle sezone bez titule gazda Marinakis se odlučio na korenite promene i ostaje samo da sklopi sporazum sa Zvezdom oko pozajmice pošto ugovor igrača i ekipe iz Pireja vazi do juna 2019. godine. Rasplet ove misije čeka milionska armija navijača.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter