0
Domaći fudbal

Fudbal UEFA Europa League Group B season 2017-201 Partizan v Young Boys from left Antonov Nemanja Seydouba Soumah Bojan Ostojic Theophilus Solomon and Milan Radin Beograd, 23.11.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

HOTSPORT SAZNAJE: Partizan krenuo u akciju za levog beka, cena nije mala! (FOTO)

Objavljeno: 02.06.18 u 09:52

Klub iz Ciriha je odredio cenu otkupa koja je visoka za crno-bele i sledi pokušaj dogovora dve strane u narednom periodu.

Učinkom u finišu sezone i standardna uloga u timu Partizana iz korena je ‘promenila’ planove kluba iz Humske, koji je kako saznaje HotSport u akciji pokušaja da Nemanju Antonova otkupi od Grashopersa.

Ipak, misija nije laka pošto klub iz Ciriha traži 400.000 evra za obeštećenje defanzivca sa kojim ima ugovor do juna 2019. godine. Popularni ‘skakavci’ su duplo više platili levog beka prilikom dovođenja iz OFK Beograda i teško će odustati od ‘minimalca’.

Crno-beli planiraju da prodaju Nemanju G. Miletića i za sada sem raspitivanja nema konkretnih ponuda, ali ima dovoljno vremena. U narednoj sezoni priliku bi trebalo da iskoristi Slobodan Urošević, koji se uklapao prethodan period od dolaska iz Napretka.

Ostaje da se u narednom periodu reši status Antonova kojem poslednjeg dana juna ističe pozajmica u Partizanu.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter