6
Evrokupovi

IZVINIMO SE RAMOSU: Snimak koji dokazuje da je Španac bio ‘nevinašce’ u povredi Salaha (VIDEO)

Objavljeno: 01.06.18 u 00:00

Finale Lige šampiona obeležila je pobeda Reala, očajna partija golmana Karijusa, sjajan gol Gereta Bejla i povreda Mohameda Salaha.

Za nju je ‘okrivljen’ kapiten ‘kraljevskog kluba’ Serhio Ramos. Pojedini snimci su dovodili do sumnje da je Španac namerno povredio Egipćanina, ali je danas isplivao snimak iz drugog ugla gde se vidi da je Salah uhvatio ruku Ramosa.

Jasno se vidi iz snimka da Salah inicira hvatanje rukama, posle čega su se dvojica igrača zaplela i pala i posle toga je as Liverpula ostao povređen. Uverite se sami…

0
0

6 Komentara

  1. Na ovom snimku se jasno se vidi da Salah svojom desnom rukom pokušava hvatanjem za Ramosovu levu podlakticu da se zadrži da ne padne na zemlju i da nastavi trčanje za loptom. U tim situacijama mnogo iskusniji Ramos je to iskoristio i namerno krenuo da pada kojom prilikom je očigledno imao nameru da povuče za sobom i Salaha koji nije imao gde drugde da padne nego na glavu, odnosno rame.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sve i da Ramos nije kriv za povredu Salaha, siguran sam da pokvarenijih sportista od Spanaca (i Argentinaca) nema. Mislim generalno za sve sportove.

    0
    0
    Odgovori
  3. Није проблем тај тренутак него онај када га је свом снагом бацио на земљу и притиснуо га телом… Ту је дошо до повреде а не приликом повлачења…

    0
    0
    Odgovori
    • A da li znate kolioko traje cijela ta akcija oko obaranja? Najvišesekund-dva. I zaista mislite da je sve to Ramos smislio i izveo sa namjerom da napravi lom suprotne ruke Salaha? Ako pogledate snimak, vidjećete da Ramos izbija loptu, da Ramosa za ruku hvata Salah, a ovaj je samo nezgodno pao i polomio ruku. Malo objektivnosti ne bi falilo. Inače navijam za Bilbao u španiji tako da Real nije tim za koji navijam.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter