Odlučeno je, Krstajić je sastavio spisak od 23 imena putnika za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Među otpisanima našla su se četiri igrača, trojica iz polja i jedan golman.


Kako je selektor govorio u prethodnom periodu, i sam je nekoliko puta bio ‘otpisan’ pred veliko takmičenje te zna kako će se osećati četvorka nakon današnjeg dana, kada su svi planovi vezani za Mundijal pali u vodu.

‘OTPISANI’ – Aleksandar Jovanović, Matija Nastasić, Nemanja Maksimović i Mijat Gaćinović.

Očekivano, nijedan od trojice špiceva nije skinut sa spiska reprezentacije, ali se najveće promene osećaju na pozicijama veznog reda. ‘Preopterećonst’ na krilnim pozicijama koštao je Mijata Gaćinovića koji će propustiti Mundijal uprkos sjajnim igrama u Ajntrahtu i svemu što je učinio u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Pored njega, u Rusiju neće ni Nemanja Maksimović koji se, ruku na srce, nije naigrao u Valensiji, ali je njegov kvalitet dostojan najboljeg tima naše zemlje, međutim kada se uzme u obzir i to da je selekcija ograničena na 23 fudbalera, moramo razumeti i selektora.

Matija Nastasić takođe neće biti deo reprezentacije na Mundijalu, jedini fudbaler sa šireg spiska koji će zbog povrede i procesa oporavka morati da propusti najveću svetsku smotru. I na kraju, Aleksandar Jovanović, golman koji je trenutno četvrti izbor Mladena Krstajića, posle Dmitrovića, Stojkovića i Rajkovića.

Nas zanima vaše mišljenje, da li ste saglasni sa izborom Mladena Krstajića ili niste. U nastavku je anketa, a ukoliko niste saglasni sa selektorom, u komentaru ovog teksta možete izneti vaše mišljenje o tome koji igrač je trebalo da bude ‘otpisan’:

Koji je vaš stav o 'otpisanima'?

Pogledaj Rezultate

Loading ... Loading ...