0
Evropske lige

ZIZU JOŠ NI KOFERE NIJE SPAKOVAO: Poznati prvi kandidati – jedno ime će vas oduševiti!

Objavljeno: 31.05.18 u 15:11

Nije još Zinedin Zidan ni propisno zatvorio kofere po podnošenju ostavke na mesto trenera Reala iz Madrida, a mediji širom Španije i Evrope već su sastavili listu kandidata koji bi mogli da zamene Zizua na klupi najvećeg evropskog kluba.

I prvo ime nateralo je ljubitelje fudbala da se veoma iznenade – Guti.

Hoze Marija Gutijerez Hernandez, skraćeno Guti, bio je jedan od ljubimaca ekipe sa „Santjago Bernabeua“, odigrao je preko 500 mečeva i za to vreme osvojio kao zamenik kapitena čak 15 trofeja za 15 godina.

Trenutno radi kao trener mladog tima Reala, pa bi, ukoliko bi kojim slučajem upravo Guti zamenio Zidana, uprava „kraljevskog kluba“ učinila sličnu stvar kao kada je Zidan, tada trener Kastilje, Realovog „b“ tima, 2016. godine zamenio Karla Anćelotija na klupi.

Pored Gutija kao ozbiljnu opciju španski mediji spominju nekada veliku želju Reala, ali (do sada) nikada ostvarenu, Arsena Vengera.

Francuz je napustio Arsenal posle više od dve decenije, pa sada Realu ništa ne stoji na putu angažovanja legendarnog stručnjaka.

Takođe, spomenuti su i selektor Nemačke Joakim Lev, mada je teško poverovati da Real želi da sačeka kraj Mondijala kako bi promovisao novog trenera, kao i Maurisio Poketino iz Totenhema, te Antonio Konte, čija sudbina na klupi Čelsija još uvek nije blizu razrešenja.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter