0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

REAL IZ NIŠA NA EVROPU JURIŠA: Tončev – Radnički će igrati na Čairu!

Objavljeno: 31.05.18 u 11:57

Fudbaleri Radničkog će nakon 35. godina ponovo igrati u Evropi, a glavno je pitanje, gde će igrati. Odgovor za Hotsport dao je Ivica Tončev, prvi čovek Radničkog, koji se nedavno vratio iz Ženeve gde je razgovarao sa delegacijom UEFA.

U glasu predsednika Radničkog sa zamrznutom funkcijom po prvi put od završetka sezone čujemo zadovoljstvo. U kratkom razgovoru za naš portal, Ivica Tončev ističe uverenje da će uz sitne korekcije Čair biti domaćin prve evropske utakmice nakon 35. godina.

– Nakon iscrpnih razgovora sa predstavnicima UEFA u Ženevi ukazano nam je na sve nedostatke koje treba ispraviti kako bi Radnički igrao na Čairu. Klub je ozbiljno prionuo rešavanju tih problema i verujem da ćemo igrati na Čairu. Kao što sam ranije rekao, nema fudbalske draži, ukoliko Radnički bude igrao van Niša, rekao je Ivica Tončev.

Protivnik Radničkog u prvoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope biće poznat 19. juna kada će biti obavljen žreb, a direktan prenos žreba prenosiće Sport Klub.

Bitan podatak za Nišlije jeste to da će Real sa Nišave biti u grupi povlašćenih timova, te ga očekuje znatno lakši žreb i otvoren put ka prolasku u drugu rundu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter