0
Evropske lige

U TRCI SA VREMENOM: Hoće li Salah biti spreman za Mondijal? Evo šta kažu poslednje prognoze

Objavljeno: 30.05.18 u 13:41

Ljubitelje fudbala u Egiptu ali i celom svetu nakon finala Lige muči pitanje hoće li Mohamed Salah biti spreman za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Informacije koje su do sada stizale nisu bile previše optimistične, baš kao i ova najnovija, koju je danas izneo fizioterapeut Liverpula Ruber Pons.

Prema njegovim rečima Salaha očekuje tri do četiri nedelje pauze, što znači da bi prva zvezda „faraona“ mogla da propusti kompletnu grupnu fazu takmičenja.

– Tužan je zbog svega što se dogodilo, ali je potpuno fokusiran na oporavak. U principu pauza će trajati 3 do 4 nedelje, ali pokušavamo da smanjimo taj rok i to je veliki izazov, izjavio je Pons za špansku „Marku“.

Ukoliko se obistini ona nešto bolja prognoza i odsustvo potraje tri nedelje, to znači da bi Salah bio spreman za utakmicu drugog kola protiv Rusije u Moskvi (19.jun), dok bi pauza od četiri nedelje značila propuštanje čitave grupne faze.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter