Fudbalski klub Crvena zvezda prilično je aktivan na tržištu i čini sve da se u najkraćem mogućem roku pronađe željena rešenja, za jačanje tima pred pohod na Evropu.

Crveno-beli dali su se u potragu za čuvarem mreže koji bi bio alternativa Milanu Borjanu, ili čak mogao da postane prvo rešenje trenera Vladana Milojeića u slučaju da reprezentativac Kanade ovog leta napusti “Marakanu” (postoji interesovanje iz Engleske i Belgije.


Izbor je pao na Zorana Popovića, člana norveškog prvoligaša Bodo Glimta, sa kojima su obavljeni prvi razgovori. Prema saznanjima HotSporta Popović je prihvatio poziv Zvezde da se od leta preseli u njihove redove, ali oko ovog transfera pitaće se i Norvežani sa kojima tridesestogodišnji čuvar mreže ima ugovor do decembra.

FOTO: HOTSPORT

Popović je navijačima Zvezde ostao u sećanju po čudesnim odbranama u dresu Voždovca, kojima je njihov u finišu sezone ostavio bez bodova “na krovu” i omogućio Partizanu da preuzme lidersku poziciju.

Kasnije je iskusni golman dvođen u vezu sa crno-belima, međutim taj transfer nije realizovan, ali bi zato ovoga leta mogao da završi na drugoj strani Topčiderskog brda.

Na tragu informacije: Mirko Marković