1
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

SPREMA SE VELIKI TRANSFER: Zamislite Arnautovića u timu sa najboljem igračem Srbije – u pitanju je ogromna cifra! (FOTO)

Objavljeno: 30.05.18 u 21:58

Kako prenose ‘ostrvski’ mediji, reprezentativac Austrije Marko Arnautović na vrhu je spiska želja Žozea Murinja u letnjem prelaznom roku.

Engleski ‘SkajSport’ prenosi večeras informaciju da je Mančester junajted već krenuo u akciju i želeće ovog leta da angažuje Srbina iz selekcije Austrije, napadača Vest Hema, Marka Arnautovića.

Murinjo će pokušati da ga dovede, po svaku cenu, a spominje se da bi ona mogla da bude čitavih 50.000.000 funti!

To bi bio fenomenalan posao ‘čekićara’ koji su ga doveli iz Stouka prošle sezone za 24.000.000 funti, ali bogati čelnici Vest Hema nisu voljni da ga se odreknu čak i po toj cifri.

Podsetimo, Arnautović i Murinjo već su sarađivali u Interu 2009. godine, kada je igrao za tim iz Milana kao pozajmljeni igrač Tventea. Godinu dana kasnije su im se putevi razišli, a ‘nero-azuri’ su se popeli na krov Evrope uz ‘tripletu’.

Na klupu londonskog tima sada je stigao Manuel Pelegrini i pravi se tim koji bi mogao da napadne učešće u Evropi, a u tom planu je i Arnautović.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter