8
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SERGEJ U CENTRU PAŽNJE: Italijanski mediji otkrili kako SMS ‘nije želeo’ da se potpiše na Zvezdin kačket u Pazovi

Objavljeno: 30.05.18 u 09:58

Ovih dana u centru pažnje italijanskih medija je srpski vezista koji je trenutno na pripremama sa nacionalnim timom.

O Sergeju Milinkoviću-Saviću se međutim ne piše samo kada je reč o transferima.

Italijanski mediji su preneli jedan zanimljiv događaj koji se odigrao u stacionaru naše reprezentacije, u Staroj Pazovi, između jednog navijača i veziste Lacija. Naime, navijač je Sergeja zamolio da mu se potpiše na kačket Crvene zvezde, na šta je Milinković-Savić prema italijanskim medijima poručio: ‘Ne potpisujem se na Zvezdine rekvizite’.

Kako momak koji je prišao sa kačketom u prvi mah nije mogao da odgonetne da li se reprezentativac šali ili ne, taj neprijatan momenat je popularni SMS rešio da prekine osmehom i potpiše se na kačket.

Ranije je tokom karijere Milinković-Savić otkrio da mu je bliži srcu Partizan, ali da nikada nije bio navijač.

0
0

8 Komentara

  1. Gospodina Komara ostavite na miru. Covek je bio narodni heroj, istrazite malo sta je uradio hrvatskim nacionalistima. Njegova porodica zivi ovde. Neumesno je ostavlati ovakve komentare zbog fudbalske.mrznje

    0
    0
    Odgovori
  2. Pitam zvezdaše da li znaju ko ih osnovao.Dali znate ovog Slavko Komar(hrvat) on je bio u to vreme vas predsednik JSD zvezda.Pustite ovaj komentar da bi se upoznali sa njihovim predsednikom. Pa nista čudno za vreme rata i ko im je predsednik bio.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter