Dok se u Humskoj još uvek polemiše po pitanju trenera za narednu sezonu, sportski direktor Ivica Iliev već mora da misli o narednim potezima na letnjoj pijaci jer nema još mnogo vremena pred start kvalifikacija za Ligu Evrope.

Čini se da će za sada Miroslav Đukić ipak opstati na klupi crno-beli i da će upravo on sa Ilievim kreirati tim za narednu takmičarsku godinu.


Prva lasta je već stigla u Humsku i to u vidu napadača Spartaka Nemanje Nikolića, a crno-beli su napravili veliki posao otkupom ugovora Saše Zdjelara od Olimpijakosa. Patizan takođe planira da preuzme ugovore i Danila Pantića, odnosno Nemanje Antonova.

Pored njih, koji se sada već ubrajaju u starosedeoce, sporski diretkor planira angažovanje još četvorice igrača i to na pozicijama, desnog beka, štopera, krila i napadača. Navodno za pojačanja u ofanzivnoj liniji razmatraju se pojačanja iz inostranstva.

– Radimo uveliko na reorganizaciji ekipe, počeli smo još pre nekoliko meseci da se bavimo time i sada ulazimo u fazu realizacije nekih želja, koje su prioritetne u Partizanu. Počeli smo angažovanjem Nemanje Nikolića, ali nećemo tu da stanemo. Naravno, prelazni rok je “živo dešavanje”, nekada neke stvari jednostavno ne možete da predvidite, no, potrudićemo se da pojačamo tim za narednu sezonu. Svetsko prvenstvo će sigurno malo usporiti procese na tržištu, ali neke pregovore smo već započeli i verujem da nas SP neće mnogo zakačiti-, rekao je Iliev, a preneo “Telegraf”.