10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezdina (ne)moguća misija, evo kako crveno-beli pokušavaju da dođu do fantastičnog špica (VIDEO)

Objavljeno: 30.05.18 u 18:00

Fudbalski klub Crvena zvezda nalazi se u jednoj od najzahtevnijih „misija“ u poslednje vreme.

Ona nosi ime Franko Soldano, košta četiri miliona evra, što, jasno je, Zvezdu stavlja u relativno neravnopravan položaj u odnosu na ostale timove koji priželjkuju sjajnog napadača.

Ali…

Iako je jedna od zainteresovanih ekipa Aston Vila, i to već više meseci, a u redu su i timovi iz Primere, te Serije A, fudbaler Union Santa Fea je želja i beogradskih crveno-belih.

Iako finansijski teško da mogu da pariraju timovima iz Engleske, Španije i Italije, u Zvezdi se oslanjaju na to da bi Argentinac mogao da sportski motiv stavi ispred trenutne zarade i postane jedan od glavnih aktera u borbi za Ligu šampiona. 

Iz tog razloga, želja Zvezde je da Soldano stigne na jednogodišnju pozajmicu, uz određenu finansijsku nadoknadu sada, a potom i opciju otkupa po okončanju sezone.

Odluka je u rukama predsednika ovog tima, Luisa Spana. Kako Unionu gori pod nogama usled teške finansijske situacije, prvobitno određena cena od pet miliona spuštena je na četiri, ali nema sumnje da bi, u slučaju plasmana u Ligu šampiona ili Ligu Evrope i dobrih partija u evropskom takmičenju ovu svotu novca bez problema dobio, pa bi dogovor bez dileme išao u prilog i Crvenoj zvezdi, i Soldanu, ali i njegovoj ekipi. 

Jedini uslov jeste da Argentinci imaju lufta i na isplatu sačekaju do kraja naredne godine, ali i postojanje njihove želje i strpljenje.

Da li će do saradnje doći saznaćemo verovatno uskoro, ali nema sumnje da navijače Crvene zvezde itekako može da raduje to što su čelnici tima sa Marakane pažnju posvetili igračima koji imaju itekako izgrađeno ime u svetu fudbala.

(Youtube/ ANM )

Na tragu informacije, Mirko Marković

0
0

10 Komentara

    • Mozes da primetis da su prethodne komentare napisale delije, i da je to realnost nase zvezde, i ne razumem cemu tvoji kopleksi za glodarima, pa ih spominjes, odmori malo, pa se onda javi sa komentarom!

      0
      0
      Odgovori
      • To su Delije taman koliko i Tegeltija, ili ti na primer! Svi osim Pifketa. Fino je čitati romane koje pišete, jer oni suštinski pokazuju da nismo isti. Vi samo pišite i pokušavajte da “ spašavate “ Zvezdu od “ zlih i nesposobnih “ Terzića, Mrkele i Milojevića, a mi ćemo na čelu sa njima da se pripremamo za LŠ! E tako, neka se svako bavi svojim mislima i potrebama.

        0
        0
        Odgovori
  1. @brat od strica andjusa

    Sve si opet u pravu sem za kangu i boacija…..ovo je teski skupi promasaj i pranje para….i strasno pogresno bi bilo i da dodje skupi picipevac marin koji veze ali veze nema sporac sa sutom pileta svi veznjaci u zvezdi u poslednje tri god ali svi su bolji od marina

    0
    0
    Odgovori
  2. Ko želi može se informisati (na engleskom jeziku) na sajtu http://www.soccerway.com sa kojega sam saznao sledeće: da su i Kanga i Boaći rezerve u svojim klubovima, Kanga u Sparti Prag a Boaći u kineskom Džiang Suningu. Boaći je odigrao ili ušao/izašao na 8 utakmica, uz mizerna 2 postignuta gola. Uglavnom je rezerva brazilskom internacionalcu Aleksu Tešeiri!. Kanga nije imao tu sreću, on je standardna rezerva. A, u Zvezdi su ih kovali u zvezde! Svi se sećamo onih notornih laži kako pola Evrope čeka u redu za Boaćijem?!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovo je recept po kojem rade ovi zvezdini alhemičari! Dovedu krš i lom iz Afrike ili J.Amerike i proglase ga za „kapitalca“. Sada je „kapitalac“ izvesni Soldano, nepoznat široj javnosti, ali ima zvučno južno-američko ime koje je u suprotnosti sa njegovim umećem. Za njega je karakteristično da je već vremešan, da je celog života na pozajmicama i da postigne po 1-2 gola po sezoni. Zbog ovog „kapitalca“ će na pozajmicu biti poslani Joveljić i Pavkov! Setimo se „kapitalaca“ koji su nedavno došli po ovom receptu: Muhamed (Ben), Rikardinjo, Ruiz, Mouče, Parker, Onjilo, Mbođ, Fibel, Edson, Frimpong, Kanga, Boaći. Svi sa učinkom: „nula“! Da li neko razuman veruje u ove priče za malu decu, da u redu za ovim neefikasnim napadačem „čeka u redu pola Evrope“?! Isti repertoar laži je ove zime bio pušten u janost, prilikom prodaje Boaćija! Tada su takođe plasirali vest da pola Evrope čeka u redu za Boaćijem. Kad ono, Boaći je završio u Kini, gde je danas rezerva!

    0
    0
    Odgovori
    • Za depresivne osobe je tipičan misaoni set kojim najčešće dominira depresivna tema. Osobe koje pate od depresije cjelokupno svoje iskustvo, aktuelne događaje i razmišljanja o budućnosti tumače na način koji obiluje temama o sopstvenim nedostacima, pesimističnim tendencijama i samopotcjenjivanjem. Ovaj, kako neki psihoterapeuti nazivaju, kognitivni sadržaj (misaoni sadržaj) depresije uključuje misli o gubitku, i neuspijehu, te manjkavost osobe da racionalno sagleda nerealnost, nelogičnost i disfunkcionalnost svojih misli. Ekstremne, apsolutističke forme mišljenja, bilo da su one pozitivne, ili ne, su faktor rizika za razvoj depresivne simptomatologije.   Osobe koje pate od depresije imaju tendenciju da negativno posmatraju sebe, svijet i budućnost.

      0
      0
      Odgovori
      • @pifke – Pa, ne mora baš svako da zna istoriju tvoje bolesti! Mislim da je kod tebe u pitanju opsesivno-kompulsivna obuzetost. Oseća se metalni ukus promašenosti na tvojim usnama. Povređena ti je sujeta, ali imaš pravo na privatnost i uostalom šta se koga tiču tvoje lične stvari!
        @Pinokio – tvoj je slučaj tipična psihopatologija jednog apologete! Kod tebe je očigledan zastoj u jezičkom i kognitivnom razvoju.! Ne čine život teškim usponi i padovi, teškim ga čine budale.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter