0
Evropske lige

SPREMA SE OZBILJAN TIM: Anćeloti u Napulj dovodi pojačanje iz PSŽ-a, još dvojica na pragu ‘San Polija’

Objavljeno: 29.05.18 u 23:30

Dolaskom Karla Anćelotija na mesto trenera Napoli je jasno pokazao da želi iskorak kako u domaćem šampionatu, tako i u Ligi šampiona, a shodno tome sprema se i angažovanje odgovarajućih pojačanja.

Prema poslednjim vestima koje stižu iz Italije, Napolitanci su blizu da dogovore transfere portugalskog golmana Ruia Patrisija iz Sportinga, odnosno mladog veziste Betisa Fabiana Ruiza (22) za kojeg je vicešampion italije spremio sumu od 30.000.000 evra.

Pod Vezuv bi mogao da stigne i Adrijen Rabio iz Pari Sen Žermena, koji nije zadovoljan statusom koji ima na „Parku prinčeva“. Francuz ima želju da napusti Pariz, a Napoli bi to da iskoristi i dovede ga u svoje redove.

Napoli je za transfer veziste „svecima“ ponudio 29.000.000 evra, a samom igraču spremili su godišnju platu od 3.500.00 evra.

Sada se čeka reakcija iz Pariza, ali kako stvari za sada stoje čini se da je Napoli blizu angažovanja trojice fudbalera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter