0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POSAO BLIZU REALIZACIJE: Belgijanci došli po Zvezdinog bisera, crveno-belima lepo obeštećenje!

Objavljeno: 29.05.18 u 15:06

Danas je stigla informacija da je Crvene zvezda završila svoje prvo pojačanje za narednu sezonu, ali ubrzo zatim i vest da je na pomolu i novi transfer u suprotnom smeru.

Ubrzo nakon što je obelodanjeno da će veszista Vojvodine Dušan Jovančić od naredne sezone preći u redove srpskog šampiona, HotSport saznaje da se Uroš Račić nalazi na pragu odlaska sa „Marakane“.

Iako se prethodnih dana govorilo o interesovanju italijanske Bolonje za talentovanog vezistu, u „Ljutice Bogdan“a je stigla unosnija ponuda Genta.

FOTO: STARSPORT

Belgijanci su spremni da na konto obeštećenja crveno-belima uplate 1.500.000 evra, što zadovoljava apetite uprave kluba i posao je blizu realizacije.

Ostaje da se vidi mogu li možda Italijani da ispariraju ovoj ponudi, ili će Račić na kraju završiti u belgijskom šampionatu.

Ukoliko se posao realizuje ovo će biti drugi transfer iz redova Crvene zvezde, pošto je ranije Anderleht za sumu od 800.000 evra sa „Marakane“ doveo Luku Adžića. Takođe, Zvezdu će kao slobodni igrači napustiti Demijan Le Talek i Donald Mičel.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter