6
Evropske lige

BOMBA NA ‘OSTRVU’: Jokan najviše para daje na ‘Partizanovo dete’, još jedan Srbin stiže u Fulam za ogromnu svotu?!

Objavljeno: 29.05.18 u 17:51

Veliki novac će Fulam inkasirati od povratka u Premijer ligu.

Ali se on očigledno neće dugo zadržati na računu tima sa Krejven Kotidža.

Svakako da su Fulamu potrebna pojačanja ukoliko želi da što duže opstane u eliti nakon povratka iz Čempionšipa, a Slaviša Jokanović već ima planove za dolazeći prelazni rok. Jedan od najvećih tiče se srpskog reprezentativca, Andrije Živkovića. Čuveni portugalski ‘rekord’ je preneo ekskluzivno saznanje da je u Benfiku stigla ponuda od 60 miliona evra za mladog veznog fudbalera koji bi već nakon Mundijala mogao da zaigra u Premijer ligi.

To ne bi bio prvi veliki transfer između ova dva kluba, nakon Konstantinosa Mitroglua i Rui Fontea, a uzeći u obzir da će talentovani Rajan Sesenjon najverovatnije napustiti Fulam i dodatno napuniti kasu kluba, potrebna je adekvatna zamena.

0
0

6 Komentara

  1. 60 miliona za Andriju Zivkovica?!Imace Fulam srece sa njim kao Liverpul sa Grujicem i Markovicem kojih nema nigde posle.Realno nijedan nas igrac nije za Englesku.Prejaka liga preslab Zile kao Suma

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter