3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SADA JE I ZVANIČNO: Partizan ima novu devetku! (FOTO)

Objavljeno: 28.05.18 u 12:10

Fudbalski klub Partizan od danas i zvanično ima fudbalera koji će na leđima nositi broj devet.

U Humskoj je promovisan Nemanja Nikolić, doskorašnji napadač Spartaka iz Subotice, a od njega u Partizanu, prema rečima sportskog direktora Ivice Ilieva, očekuju da naredne sezone nastavi sa partijama koje je pružao u Subotici:

FOTO: STARSPORT

Samo što smo završili sezonu, krenuli smo u ofanzivu pravljenja tima za sledeću godinu. Krenuli smo od onoga što mislim da nam je bilo najpotrebnije, to je realizacija. Dakle, igrač koji može da nam donese mnogo golova. Srećan sam što smo doveli nekog koga sam želeo još u januaru. Odigrao je sezonu na vrhunskom nivou i verujem da ćemo sa njim dobiti ono što nam je potrebno, rekao je Iliev na početku predstavljanja.

Posle toga, najavio je da će tim iz Humske pretrpeti veliki broj promena:

Nekoliko igrača ima dozvolu da ode, uz adekvatna obeštećenja, iz ovog ili onog razloga. Možda su pojedini došli do maksimuma, neki su dosta vremena sa nama. Ne želim da pričam o imenima, a sigurno će biti dosta izmena za narednu sezonu.

Rade Ćaldović i Nemanja Nikolić/FOTO: Privatna arhiva

Reč je potom dobio novi fudbaler crno-belih, koji je prvo zahvalio bivšem klubu, Spartaku iz Subotice:

Hvala na svemu što smo uradili ove sezone. Napravio sam veliki korak. Dolazim u veliki klub i nadam se da ću opravdati očekivanja ljudi koji su insistirali da dođem i branim boje ovog kluba. Želim da se što pre adaptiram na rad i saigrače, rekao je Nikolić.

On je u nastavku istakao da je svestan da igranje u Partizanu nosi veliki pritisak, ali i da veruje da će uz pomoć Đorđa Ivanovića, sa kojim je igrao u Spartaku pre nego što je Ivanović prešao u Partizan zimus, prevazići te probleme:

Imam njega, pa sam tako i u prednosti. Najviše mi odgovara da igram napadača, a mogu i poziciju iza napadača, kao što je bilo dok je Đole Ivanović igrao kod nas. Mislim da ćemo ove sezone igrati još bolje, rekao je Nikolić.

FOTO: STARSPORT

Nikolić ima iza sebe nastupe u Rusiji i Kazahstanu, pa spada u red „povratnika“

Znači mi jako, pre svega za iskustvo. Jer sam igrao…više trenirao, iskreno, sa mnogim igračima. Dobio sam iskustvo više životno, nego fudbalsko. Doživeo sam taj fudbalski mrak od 20. do 24. godine i mislio sam da će mi se obiti o glavu. Onda sam video koliko povratnika sebi tako podiže karijeru. Nadam se da ću i ja istim putem, zaključio je Nikolić.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter