0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Ništa od Zvezde i Partizana, velika želja ‘večitih’ ostaje u aktuelnom klubu

Objavljeno: 28.05.18 u 11:02

– Ne znam zašto se potencija priča u njihovim medijima, kada smo imali razgovore, i mogu da napuste klub samo ukoliko dođu zadovoljavajuće ponude, rekao je za HotSport Rade Ćaldović.

Načelan dogovor je skockan početkom maja vezano za dalji status Milana Gajića i Vukašina Jovanovića u Bordou. Kako ekskluzivno za HotSport otkriva menadžer igrača Rade Ćaldović mladi reprezentativci Srbije do daljeg ostaju u istom dresu, a spekulacije tamošnjih medija da se na njih ne računa nisu tačne.

– Ne znam zašto potenciraju tu priču, kada smo imali razgovor na kom su čelnici kluba izneli načelan plan. Istakli su da trener Gustavo Pojet nije otpisao igrače, da je na njima da se dokažu tokom priprema, a rastanak može da usledi samo u slučaju ponude nekog kluba.

Gajić je odigrao nekoliko mečeva ove sezone:

FOTO: STARSPORT

Oni imaju samo jednog beka, a ne žele da dovode igrača na toj poziciji, tako da će imati mesta za Milana i naredne sezone. Biće mnogo utakmica, pogotovo jer će igrati kvalifikacije za Ligu Evrope. Ako neko ponudi ozbiljan novac, sigurno neće odbiti da ga prodaju, ali su šanse za odlazak na pozajmicu minimalne, uključujući i potencijalno interesovanje Zvezde i Partizana.

Jovanović je sa druge strane odigrao 16 utakmica u prvoj postavi, posle čega je otišao na pozajmicu u Eibar:

Nije želeo da sačeka novu priliku, a u Španiji nije igrao, tako da ćemo dobro izvagati sledeći korak. Ima ugovor i od njega se očekuje da ponovo bude na sceni posle priprema. Ako slučajno bude u drugom planu, realno je da ode na pozajmicu negde gde će igrati. 

2017.06.23 Bydgoszcz
Pilka nozna Mistrzostwa Europy U21 Euro U21
Serbia – Hiszpania (Serbia – Spain)
N/z Mikel Oyarzabal Vukasin Jovanovic
Foto Norbert Barczyk / PressFocus
2017.06.23 Bydgoszcz
Football UEFA Under21 Championship Poland 2017
Serbia – Hiszpania (Serbia – Spain)
Mikel Oyarzabal Vukasin Jovanovic
Credit: Norbert Barczyk / PressFocus / NEWSPIX.PL

Newspix.pl

Zvezda traži štopera, posle odlaska Damijana Le Taleka…

Teško je naći zajednički interes i plaćati visoku platu. Zvezda ima svoje planove, mada nikad se ne zna, ali na današnji dan nije realno. Prelazni rok tek treba da počne, mnogi polako svode račune i kuju dalje planove, dok naši klubovi nemaju baš previše vremena, zaključio je Ćaldović.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter