0
Evropske lige

SLOVENIJA DOBILA ŠAMPIONA POSLE VELIKE DRAME: Olimpija do titule iz penala u finišu utakmice (VIDEO)

Objavljeno: 27.05.18 u 18:59

Najveći deo fudbalskih šampionata u Evropi već je završen, a danas je svog šampiona dobila i Slovenija.

Naime, danas su odigrani mečevi poslednjeg kola Prve lige Slovenije a titula prvaka pripala je ekipi Olimpije iz Ljubljane.

„Zmajevi“ su u poslednjem kolu kao gosti remizirali sa ekipom Domžala rezultatom 1:1 i tako osvojili ključan bod za osvajanje šampionskog pehara. Tim iz prestonice je prvenstvo završio sa istim brojem bodova kao i Maribor, koji je u poslednjem kolu savladao Goricu sa 2:0, ali se zbog boljeg međusobnog skora u ukupnom poretku ipak našao ispred velikog rivala.

Olimpija je do titule šampiona došla pogotkom u samoj završnici utakmice, tačnije u 81. minutu, a junak utakmice bio je Rok Kroneveter koji je sigurno realizovao jedanaesterac i doneo svom timu bod vredan trofeja. Prethodno je ekipa Domžala povela golom Lovra Bizjaka u 67. minutu.

Tako se titula posle godinu dana vratila iz Maribora u Ljubljanu, a „zmajevi“ će se ovog leta naći u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter