0
Evrokupovi

‘UČINIĆU VAS PONOSNIM’: Nakon teške noći u Kijevu, Salah porukom ohrabrio Egipćane (FOTO)

Objavljeno: 27.05.18 u 20:22

Povreda Mohameda Salaha unela je nemir i strepnju među Egipćane pred start Mondijala u Rusiji, ali je fudbaler Liverpula danas malo smirio situaciju.

Najbolji igrač Premijer lige je u sinoćnjem finalu Lige šampiona, između njegovog Liverpula i Real Madrida, doživeo povredu ramena nakon starta Serhija Ramosa. Nakon toga Salah je bio prinuđen da napusti teren već nakom pola sata igre, a Egipat je ostao u strahu da će njihova prva zvezda propustiti dugo isčekivano Svetsko prvenstvo.

Poslednje analize su pokazale da povreda ipak nije toliko strašna, ali da Salaha ipak očekuje oporavak od oko tri nedelje. Situaciju u domovini je malo primirio sam fudbaler, oglasivši se preko društvene mreže „Tviter“.

-Bila je teška noća, ali ja sam borac. Uprkos svim prognozama, siguran sam da ću biti u Rusiji i sve vas učiniti ponosnim. Vaša ljubav i podrška mi daju svu snagu koja mi je potrebna-, napisao je Salah.

Kako stvari za sada stoje fudbaler Liverpula bi ipak mogao da bude spreman da od starta pomogne svojim saigračima, ali nije isključeno da možda i propusti koju utakmicu u grupi A.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter