0
Evropske lige

FOTO: Videoton FC

NIKOLIĆ POKORIO I MAĐARSKU: ‘Srpski’ Videoton overio šampionsku titulu kolo pre kraja!

Objavljeno: 27.05.18 u 22:10

Fudbaleri Videotona pobedili su na domaćem terenu ekipu Hovneda rezultatom 2:0 i na taj način kolo pre kraja overili titulu prvaka Mađarske.

Tim koju sa klupe predvodi prošlosezonski trener Partizana, Marko Nikolić, pred poslednju utakmicu u sezoni ima tri boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Ferencvaroš. Budući da se po propozicijama mađarskog šampionata u slučaju jednakog broja bodova gleda koji tim ima više pobeda, tim iz Sekešfehervara je prednosti pošto ima dve pobede više u odnosu na svog konkurenta.

Veliko slavlje Videotona najavio je Stefan Šćepović koji je u 27. minutu doveo svoj tim u vođstvo, a konačan rezultat postavio je Boban Nikolov deset minuta pre kraja utakmice.

Svoje učešće u presudnoj pobedi uzeli su i Danko Lazović i Marko Šćepović, koji su blistali tokom čitave sezone i snose velike zasluge za veliki uspeh srpske kolonije u Mađarskoj.

Marku Nikoliću koji je prošle sezone osvojio duplu krunu sa Partizanom ovo je ukupno treći trofej u trenerskoj karijeri, a prvi u inostranstvu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter