0
Evrokupovi

FOTO: Screenshot

NEVIL KROZ STIHOVE ISPROZIVAO LIVERPUL: Hvala ti Garete Bejle, učinio si da izgledaju kao k…… (FOTO)

Objavljeno: 27.05.18 u 18:26

Nekadašnji kapiten Mančester Junajteda, Geri Nevil, sa radošću je ispratio poraz velikog rivala ‘crvenih đavola’ u finalu Lige šampiona.

Fudbaleri Liverpula su sinoć na „Olimpijskom stadionu“ u Kijevu pretrpeli poraz od Real Mdrida rezultatom 3:1, a kome je značajno kumovao golman „redsa“ Loris Karijus sa dve katastrofalne greške.

Ovakav razvoj situacije vrlo je obradovao Nevila, koji je poraz ekipe Jirgena Klopa proslavio prozivkom na njihov račun, na društvenoj mreži „Tviter“, veličajući Gereta Bejla koji je sinoć postigao dva pogotka..

-Mislili su da su pokorili Evropu, da će proslaviti šestu. Hvala ti Garete Bejle što si učinio da izgledaju kao k@@@@. Dvadeset šesti maj, uvek u našim srcima. Junajted je osvojio trofej, „skauzeri“ su se raspali. Ale, Ale, Ale-, napisao je Nevil odgovor u stihovima na komentar jednog od navijača Liverpula.

Nekadašnji desni bek Junajteda poznat je po čestim verbalnim konfliktima sa navijačima Liverpula, a pred sinoćnje finale Lige šampiona poželeo je i sreću svom bivšem saigraču Kristijanu Ronaldu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter