7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEMA ODMORA U HUMSKOJ: Potencijalni reprezentativac Crne Gore stiže u Partizan? (FOTO)

Objavljeno: 27.05.18 u 17:42

Prema pisanju medija iz komšiluka, Partizan je ozbiljno zainteresovan za reprezentativnog štopera Crne Gore i Zete iz Golubovaca.

U pitanju je Igor Vujačić, perspektivni 23-godišnji fudbaler, visok 189 cm koji igra na poziciji centralnog defanzivca i prema navodima iz Crne Gore blizu je dresa ‘sokolova’ koje predvodi Ljubiša Tumbaković.

Kako prenosi portal ‘CG futbal’ skauti Partizana već duže vreme prate Vujačića i vrlo je moguće da će od višemesečne mete postati i zvanično pojačanje u letnjem prelaznom roku.

Vujačić je odigrao za Zetu 96 utakmica i dao je četiri gola. Pre toga je bio u Mogrenu iz Bara, a čak je igrao i u Superligi, tačnije dresu Vojvodine, za koju je upisao dva nastupa.

0
0

7 Komentara

  1. Ја и Радојица Божовић гарантујемо за овог дечка.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ja ne znam zasto ovakvi komentari kad ne znate decka kako igra.Momak je jako dominantan i moze donijeti sigurnost u odbrani a kroz par godina i ozbiljne pare u kasu Partizana.Decko koji je napokon dobio medijsku paznju kakvu i zasluzuje i mislim da je nas Partizan pravi klub za njega a i on za Partizan.Ako dodje uvjerice sve u kvalitet jer za razliku od nekih manekena on gine za dres i grb..

    0
    0
    Odgovori
    • Zeljko on je stoper i samo je ove sezone dao 5 golova.Od kojih su 4 rijesila utakmicu.Provjereno znam da se radi o jako velikom talentu i da ce Partizan napraviti pravu stvar ako ga angazuje.

      0
      0
      Odgovori
      • Talenat sa 23 godine ? Da je valajao davno bi otšao iz crne gore.Nadam se da se ovo neko šali jer je prvak crne gore na nivou naših drugoligaša.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter