0
Fudbal

REAKCIJA FSS: FIFA I UEFA moraju da sankcionišu Šaćirijevu provokaciju

Objavljeno: 26.05.18 u 16:11

Tokom jučerašnjeg dana reprezentativac Švajcarske poreklom iz Gnjilana, Đerdan Šaćiri je na društvenim mrežama postavio fotografiju koja je uzburkala Srbiji.

Šaćiri je pred Mundijal odlučio da malo isprovocira srpsku javnost tako što je objavio fotografiju kopački u kojim će nastupiti u rusiji, a na kojima se uz zastavu zemlje koju nastupa našla i zastava takozvane države Kosovo.

Ovakva provokacija je sa negodovanjem dočekana i među čelnicima Fudbalskog saveza Srbije, koji smatraju da ovakv postupak fudbalera rođenog u južnoj srpskog pokrajini zaslužuju sankcije od FIFA i UEFA.

– FSS će reagovati na ovu provokaciju, a isto moraju da urade UEFA i FIFA, jer je to direktno mešanje politike u sport. Ova tema će biti na dnevnom redu na našim sastancima. Ipak, to ne treba da nas iritira i odvlači pažnju – rekao je potpredsednik FSS Nenad Bjeković za portal „Maxbetsport“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter