0
Evropske lige

2018 FIFA World Cup Qualifier, Aviva Stadium, Dublin 5/9/2017 Republic of Ireland vs Serbia Aleksandar Mitrovic of Serbia Mandatory Credit ©INPHO/Starsportphoto/Ryan Byrne

PORUKA SA ‘SENT DŽEJMS PARKA’: Njukasl se obratio Mitroviću pred finale plej-ofa Čempionšipa (FOTO)

Objavljeno: 26.05.18 u 15:13

Večeras nam kao zagrevanje za Ligu šampiona predstoji utakmica na „Vmbliju“ u kojoj će Fulam i Aston Vila odlučiti o tome ko će naredne godine igrati u Premijer ligi.

U Engleskoj će ovaj meč sasvim sigurno biti ispraćen maltene kao i finale Liverpula i Real Madrida u Kijevu, a zbog naših Slaviše Jokanovića i Aleksandra Mitrovića susret na „Vembiliju“ će sa posebnom pažnjom biti praćen i u Srbiji.

Navijači Fulama očekuju od Mitrovića da večeras kruniše sjajnu polusezonu u Čempionšipu, a našem napadaču je pred ovaj susret stigla poruka iz Njukasl Junajteda.

Matični klub našeg golgetera mu je poželeo sreću u sudaru sa Aston Vilom u meču za plasman u elitu, preko društvene mreže „Tviter“.

Utakmica između Fulama i Aston Vile na programu je od 18:00 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter