0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODUSTALI OD TRANSFERA: Promena trenera u turskom prvoligašu pokvarila Zvezdi posao

Objavljeno: 26.05.18 u 18:44

Nakon osvojene titule fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na zasluženom odmoru, dok sa druge strane rukovodstvo kluba neumorno radi na sklapanju ekipe za narednu sezonu.

Pored start akcija“letnje pijace“ crveno-beli gledaju i kako da napune svoju kasu i obezbede što veći kapital za dovođenje pojačanja. Jedna od projektovanih „zlatnih koka“ bio je Slavoljub Srnić za kojeg je turski Gectepe bio spreman da izdvoji i do 1.000.000 evra, ali je promena trenera uticala i promenu planova za prelazni rok.

Novi trener turskog kluba Bajram Bektaš od uprave je zatražio da mu umesto Srnića dovedu desno krilo Sivasa, Tjevija Bifumu.

Ofanzivcu iz Konga ugovor sa Sivasom ističe ovog leta tako da je slobodan u izboru nove sredine. To iz redova Getepea žele da iskoriste, pa su Bifumi ponudili ugovor od 1.000.000 po sezoni, taman koliko su namenili za transfer krila crveno-belih.

Tako je Zvezdi propao jedan već praktično viđen transfer kojim bi dobro popunili kasu, ali prelazni rok je tek počeo i nema sunje da če biti još bogatih ponuda za igrače srpskog šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter