1
Domaći fudbal

NIKOLIĆ POTVRDIO MAĐARIMA: Tačno je, Partizan me želi nazad!

Objavljeno: 26.05.18 u 19:35

Poslednjih dana u medijima su se pojavile informacije da crno-beli pokušavaju da obnove saradnju sa Markom Nikolićem, trenerom koji ih je pretprošle sezone odveo do duple krune.

Uprava vicešampiona Srbije Nikolića vidi kao idealnu zamenu za Miroslava Đukića koji ove sezone nije zadovoljio, a sadašnji trener Videotona je u izjavi za mađarski „M4 Sport“ priznao da je bilo kontatka između njega i crno-belih.

– Glasine su tačne, Partizan me želi, što je sasvim normalno, jer sam tamo proveo tri uspešne godine. Tačno je da me žele, ali to je jedino realno u celoj priči. Imam ponude iz drugih evropskih zemalja, kao i sa Istoka, ali ovde sam došao zbog projekta – rekao je Nikolić.

Mladi stručnjak je ubrzo posle uspešne sezone napustio Humsku i potpisao saradnju sa ekipom Videotona, koju je takođedoveo nadomak osvajanja titule. Ipak, iako se govorilo da je već obnovio saradnju sa timom iz Sekešfeherara na još tri godine, Nikolić je demantovao ovu vest.

– Razgovarao sam sa upravom kluba, tema produžetka ugovora je prisutna gotovo svakodnevno, ali još ništa nismo potpisali. Imam još godinu dana postojećeg ugovora, moramo da dogovorimo detalje. Od početka sam bio iskren prema igračima, rekao sam im da su to samo medijska nagađanja – zaključio je Marko Nikolić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter