0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZMEĐU REDOVA: Iliev Italijanima najavio dolazak Partizanovog junaka u Seriju A!

Objavljeno: 26.05.18 u 10:12

Sportski direktor crno-belih u razgovoru sa italijanskim medijima je nagovestio novi transfer na relaciji Beograd-Firenca.

Ivica Iliev je u razgovoru za ‘firencaviola.it’ sajt govorio o sjajnoj saradnji Partizana i Fiorentine koja traje već gotovo deceniju, a tom prilikom nagovestio i novi transfer iz crno-belog u tabor ‘ljubičastih’.

U prethodnih 12 meseci u Firencu su prešli Nikola Milenković i Dušan Vlahović, a na pitanje ko je sledeći koji prelazi u redove italijanskog tima Iliev je bez skrivanja odgovorio.

– Postoji veliko poštovanje između dva kluba, a međusobna saradnja donosi mnogo toga dobrog i Partizanu i Fjorentini. Ne znam da li će posao biti realizovan do kraja, ali crnogorski reprezentativac Marko Janković je neko ko bi mogao da nastavi tu nit. Radi se o fudbaleru velikog potencijala, koji sigurno može da nađe svoje mesto u vrhunskoj ekipi kakva je Fjorentina – rekao je Ivica Iliev.

Podsetimo, iz Partizana u Fiorentinu su prethodnih godina prelazili Nikola Gulan, Stevan Jovetić, Adem Ljajić, Matija Nastasić, Stefan Savić , Nikola Milenković i Dušan Vlahović, i uglavnom su to bili dobri potezi za sve tri strane, jer su klubovi zarađivali, a igrači napredovali u karijeri.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter