0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

FINANSIJSKA STRANA FINALA: Evo koliko će Mažić zaraditi za arbitražu na večerašnjem meču

Objavljeno: 26.05.18 u 18:06

Najbolji srpski sudija Milorad Mažić večeras će imtati čast kakva se retko pruža srpskim sudijama, da sudi finale Lige šampiona u kome se sastaju dva giganta evropskog fudbala, Real Madrid i Liverpul.

Verovatno su se mnogi zapitali kako će Mažić i njegovi pomoćnici proći finansijski za arbitražu finala koje će se večeras odigrati na „Olimpijskom stadionu u Kijevu“? Da li je zarada veća od regularnih dnevnica na mečevima Lige šampiona?

Kada je reč o sudijama, UEFA finale najelitnijeg evropskog takmičenja tretira kao i svaku drugu utakmicu, tako da neće biti dodatnog uvećanja zarade u odnosnu na uobičajenu.

Zato će Milorad Mažić za 90 minuta na terenu kao glavni sudija zaraditi redovnih 4.500 evra, dok će njegovi pomoćnici inkasirati nešto manje od 2.500 evropsih novčanica.

Poređenja radi, Mažić i njegovi pomoćnici će na predstojećem Mundijalu u Rusiji zarađivati 3.000, odnosno 2000 dolara po utakmici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter