7
Domaći fudbal

HOTSPORT SAZNAJE: Partizan bi da preseče, ali Đukić neće otići dok mu se ne plati za još godinu dana?!

Objavljeno: 25.05.18 u 10:40

Crno-beli će sasvim izvesno promeniti trenera u narednom periodu.

Ali pre toga moraće da dogovore rastanak sa sadašnjim šefom struke, Miroslavom Đukićem.

Sledeće nedelje će zasedati Upravni odbor Partizana i Odbor za hitna pitanja, gde će jedna od prvih tačaka biti status šefa struke. Analiziraće se učinak Đukića od kako je prošlog leta stigao u Humsku i sporazumni raskid ugovora je izvestan.

Međutim, kako HotSport saznaje Đukić nije za onaj dogovor u kojem Partizan treneru neće isplatiti još godinu dana ugovora, koje je zaslužio potpisivanjem takvog ugovora sa crno-belima.

0
0

7 Komentara

  1. Ako vec nece da ide onda ga pod hitno prebaciti u Teleoprik pak nek u Zemunelu odradjuje ugovor a Ilijev nek mu bude pomocnik, samo sto dalje od prvog tima.

    0
    0
    Odgovori
  2. Treba da traži isplatu do zadnjeg dinara, Doneo je evropske utakmice, plasman u grupnu fazu i zaradu od 7 miliona evra sa nikad slabijim timom. Šta bi uradio nikolić prošle sezone bez Leonarda ,Đurđevića, Milenkovića i Evertona. Ne bi stigao ni do polufinala kupa i u evropi bi ispao u kvalifikacijama.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ko sklapa ugovor ispred kluba treba za štetu da nadoknadi svojom imovinom,a ne da bude bogatiji za svaki raskid ugovora,pošto dijeli dobit!

    0
    0
    Odgovori
  4. Zar su predstavnici klubova toliko glupi da takve ugovore potpisuju? Sto ne napisu da vazi do otkaza? Ili taj iz UO potpise ugovor sda njim i dovede loseg trenera da bi mu dao otkaz i kad bude isplacen za neodradjen posao taj clan UO dobije pola. I dalje zivi i radi Susko Mitic.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter