0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŽESTOKI VRANJANCI: Stigao odgovor članu Sudijske komisije Raki Đuroviću

Objavljeno: 23.05.18 u 19:35

Dinamo iz Vranja nalazi se pred promocijom u Superligu Srbije, ali i optužbama od strane Rake Đurovića da jedna grupa sudija ‘gurala’ ovaj klub uz ‘mig’ predsednik Sudijske komisije Milana Karadžića.

To se nije dopalo žuto-crnima sa juga Srbije koji su se oglasili putem saopštenja:

– Dinamo ima jednu od najbrojnijih i najverniju publiku u Srbiji i to očigledno nekom smeta i želi da umanji ovogodišnji uspeh. Dinamo je sve postigao svojim radom, a neostvareni ljudi mogu samo da kleveću po novinama. Pokušaj da se spekulacije predstave argumentima ujedno pokazuje nemoć i nestručnost osoba kojima najviše smeta to što se kvalitetan fudbal igra na jugu Srbije i što više ne kroje tudje sudbine – stoji u saopštenju Dinama.

Vranjanci ne žele da komentarišu suđenje, kao što to do danas nisu činili:

– Između ostalog, neka pogleda pa posle objasne kako je, po njihovoj priči, ‘favorizovani’ Dinamo izgubio od Metalca i TSC Bačke Topole na domaćem terenu u poslednjim minutima kada su sudili Piper i Nikolić, dok je na derbiju u Milanovcu Dinamo pregazio FMetalac kada je sudio naš najbolji sudija Mažić – zaključili su u Vranju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter