0
Evropske lige

SADA I ZVANIČNO: Sari napustio Napoli, na njegovo mesto stigao Anćeloti!

Objavljeno: 23.05.18 u 20:18

Nakon još jednog neuspešnog pokušaja da se domognu Skudeta, uprava Napolija odlučila se na korenite promene u klubu.

Tako je danas Maurisio Sari i zvanično napustio klupu vicešampiona Italije a na njegovo mesto došao je legendarni Karlo Anćeloti, koji će pokušati da prekine strahovladu Juventusa u Seriji A.

Anćeloti je sa Napolitancima potpisao trogodišnji ugovor vredan 6.500.000 evra po sezoni dok je Sari, koji je glavni kandidat da nasledi Antonija Kontea u Čelsiju, na konto obeštećenja za prevremeni raskid saradnje od kluba dobio 500.000 evra.

-Zahvaljujemo Mauriciju Sariju na dragocenoj posvećenosti radu u Napoliju koji je ovom gradu i navijačima širom sveta doneo lepe emocije i prestiž, stvorivši stil igre kojem su se svi divili. Bravo Mauricio-, kratko je poručio je predsednik Napolija Aurelio De Laurentis.

Dolazak Karla Anćelotija svakako znači da su „pod Vezuvom“ čvrsto rešili da od naredne sezone još jače pritisnu Juve, ali i preuzmu značajniju ulogu u Evropi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter