1
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

ČISTKA U KIJEVU: Srpski štoper, ali i snažni napadač besplatni na tržištu…

Objavljeno: 23.05.18 u 18:25

Posle sezone u kojoj su završili iza leđa velikog rivala Šahtjora iz Donjecka, Dinamo iz Kijeva je rešio da napravi čistku, sedam igrača van tima.

Rez! Jedini način da se zaleči očajna sezona. Dinamo Kijev rešio je da napravi seču i odrekne se onih na koje više ne računa. Jedan od njih je i bivši štoper Rada i Crvene zvezde Aleksandar Pantić. Njemu je ostalo još godinu dana ugovora, ali kako se na njega ne računa dobiće slobodne papire već ovog leta. Nema sumnje da će biti otvorena opcija za ‘večite rivale’, mada se sa Crvenom zvezdom nije rastao na najlepši način.

Pored Aleksandra Pantića na transfer listi su iskusni Peruanac Karlos Zambrano, ali i vezista Nikita Korzun. Ugovori su istekli Hačeridiju, Gusevu, Mbokaniju i Žoržu Moraešu.

Možda bi čak i iz ove grupe igrača Crvena zvezda i Partizan mogli nekog da ‘naciljaju’.

0
0

1 Komentara

  1. Partizan je igrao protiv Kijeva, znaju ih dovoljno pa neka izaberu prema potrebama. To bi bilo svakako dobro a Ukrajinac pridodat Vakulku bi dobro dosao i ovom potonjem da se bolje uklopi i pokaze sta zna.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter