3
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN GA SE ‘ODREKAO’: Ali je Sejdubi Sumi stigao onaj poziv koji se ne odbija

Objavljeno: 22.05.18 u 15:02

Gotovo od kako je stigao u Beograd ofanzivni vezista nije u formi.

Stigao je kao veliko pojačanje, najveće u istoriji kluba što se datog novca tiče, ali to nije opravdao.

Veoma loš period u karijeri Sume, jednog odličnog fudbalera koji se nije dobro snašao u srpskom fudbalu, te se čini da se njegova priča u Partizanu završava već ovog leta. Međutim, Fudbalski savez Gvineje i dalje računa na njega.

Belgijanac Pol Put je poslao poziv Sumi za učešće u nacionalnim obavezama i ponovo ga uvrstio među najboljih 23 fudbalera ove afričke zemlje. Ono što je interesantno, na spisku nema nijednog igrača iz domaćeg prvenstva već je belgijski stručnjak rešio da pozove isključivo internacionalce.

0
0

3 Komentara

  1. Smatram da je Suma odlican igrac, odlican kreator igre. Uvek kada je Suma igrao i igra Partizana je bila bolja, bez njega partizan nije mogao da se poveze. Mislam da mi nije data prava sansa, forsirani su neki igraci koji su slabiji od Sume. Partizanovac sam i voleo bih da Suma ostane u Partizanu, i da mu se pruzi prilika. Imam utisak da se, od Sume, ocekivalo da, bukvalno, bude madjionicar na terenu. Sigurno, u Partizanu, nije opravdao ono ybog cega je doveden, i sigurno, moze mnogo vise, ali mi se cini da nam je potreban.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nebitno kakav je igrac nego kako ga trenet uklopi u ekipu po meni je suma bolji od leonarda ali djuka nije sklopio kockice i to je to.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter