0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIODRAG BOŽOVIĆ ZA HOTSPORT: Otišao sam iz Arsenala jer nisam bio srećan!

Objavljeno: 21.05.18 u 11:42

‘Navijači su sjajni i guvernant je sve učino da me zadrži, a u poslednje vreme su se pojavile razne priče koje su uticale na moj ovakav potez’, poručio je bivši trener Crvene zvezde.

Uzdrmao je fudbalsku Rusiju juče Miodrag Grof Božović odlukom da napusti Arsenal iz Tule posle istorijske sezone, koju je ekskluzivno preneo HotSport. Usledilo je „milion poziva“ bivšem treneru Crvene zvezde i mnogi nisu očekivali ovakav potez. Slede razlozi povučenog poteza popularnog Grofa.

– Odradio sam odličan posao, a u skladu sa tim kasno mi je ponuđeno da ostanem još godinu dana. Navijači su sjajni i guvernant je sve učinio da me zadrže. Ipak, u poslednje vreme su se pojavile razne priče koje su uticale na moj ovakav potez – istakao je za HotSport, Božović.

Danima u nazad su iz kluba pokušavali da nađu način da dođe do dogovora.

– Otišao sam iz Arsenala, pošto se nisam osećao srećnim. Dobro sam sve izvagao, tri puta merio i presekao. Finansijski uslovi su bili dobri, ali kod mene nije sve u novcu, pošto ako nema emocija i ne osećam se sugurnim kao što sam to osetio u Tuli.

Ostvareno će se pamtiti kao pečat Miodraga Božovića.

– Jedan mali klub došao je u sam vrh. Postavljen je visok standard i pobeđivali smo velikane, mada su nam mnogi prognozirali sigurno ispadanje. Misija je uspela, a sada će svako na svoju stranu.

Tek slede pozivi za novi posao.

– Rešio sam status, slobodan sam, pa ćemo videti. Ako bude nešto dobro, radiću, a možda posle mnogo godina rada odlučim da odmorim – poručio je na kraju Miodrag Božović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter