0
Evropske lige

GOTOVO JE: Arsen Venger i zvanično dobio zamenika u Arsenalu – poznatog španskog stratega!

Objavljeno: 21.05.18 u 21:53

Veliki će teret imati 46-godišnji trener iz Hondaribije.

Navijači Arsenala više neće morati da razmišljaju o tome ko će voditi njihovu ekipu.

Kako najveći svetski mediji javljaju, Unai Emeri je naslednik Vengera i uskoro će u Londonu potpisati ugovor sa Tobdžijama!

Emeri je do skoro predvodio PSŽ, da bi mu se sa Parižanima nakon isteka ugovora razišli putevi, a na Park prinčeva stigao je Tomas Tuhel. Emeri će zato put Španije gde će preuzeti Arsenal što je bila jednoglasna odluka borda direktora londonskog kluba.

Što se igračke karijere tiče, najdublji trag je Emeri ostavio u Toledu, a od 2005. godine počinje njegova daleko uspešnija, trenerska ulogu u fudbalu. Prvo je vodio Lorka Deportivo u kojem je i okončao karijeru, da bi nakon toga bio trener Almerije, Valensije, Spartak Moskve, Sevilje i PSŽ-a.

Čak tri puta je sa Seviljom u nizu osvajao Ligu Evrope, od sezone 2013/14 do 2015/16, ove sezone je postao prvak Francuske a u svojoj arhivi uspeha ima još mnogo, mnogo toga.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter