0
Fudbal

ZAJEDNO ZA ŽIVOT: Odigran humanitarni meč na ‘krovu’, fudbalski asovi ubedljivi protiv umetnika

Objavljeno: 20.05.18 u 21:48

Na stadionu Voždovca odigran je humanitarni meč između Umetničke reprezentacije Srbije i tima Humanitarne organizacije ‘Zajedno za život’.

Tim organizacije ‘Zajedno za život’ sa klupe je predvodio aktuelni selektor reprezentacije Srbije, Mladen Krstajić, a na terenu su bili legendarni bivši igrači: Ivica Kralj, Bata Mirković, Milko Đurovski, Jovan Stanković, Darko Tešović, Dejan Rađenović, ali i aktivni fudbaleri: Milan Borjan, Danko Lazović, Lola Smiljanić i još više od 20 majstora fudbala…

Počasni selektor Umetničke reprezentacije Srbije bio je Milan Živadinović, nekadašnji selektor reprezentacije SR Jugoslavije i trener Crvene zvezde. Živa je predvodio glumce Andriju Kuzmanovića i Milana Kalinića, muzičare Marka Đurovskog, Bojana Vaskovića iz Leksington benda…

Početni udarac izvela je Nađa Novaković, devojčica zbog koje se 2014. godine digla cela Srbija kada je bilo potrebno 300.000 evra za njeno lečenje u Nemačkoj. Tada je Jovan Simić pokrenuo aukciju svojih dresova i animirao celu zemlju da u roku od nekoliko dana sakupi celu sumu, a Nađa je danas zdrava devojčica i kao simbol zajedništva i sloge ljudi iz Srbije, početnim udarcem započela je borbu za drugu decu kojoj je lečenje potrebno.

Iako je rezultat bio u drugom planu, trijumfovao je tim ‘Zajedno za život’, sa 5:2, posle vođstva ‘umetnika’ od 2:0 na poluvremenu.

Ukoliko želite da podržite ideju i misiju Humanitarne organizacije “Zajedno za život”, to možete uraditi doniranjem na sledeće brojeve računa:

Dinarski račun: 205-250438-39

Devizni račun: 0070800047526

IBAN broj: RS35205007080004752637

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter