0
Evropske lige

ZA NEVERICU: Ovako se u 96. minutu ostaje bez ‘sigurne’ titule! (VIDEO)

Objavljeno: 19.05.18 u 21:45

Danski Brondbi doveo je svoje navijače do ludila, jer je po svemu sudeći u pretposlednjem kolu prvenstva izgubio titulu i to – golom u 96. minutu!

Naime, Brondbi je dominirao prvenstvom Danske tokom cele sezone i došao je nadomak titule koju čeka još od sada već davne 2005. godine… Al’ ne lezi vraže, što bi rekao naš narod.

Čak tri poslednje utakmice nije pobedio jer je prvo igrao nerešeno sa Kopenhagenom (1:1), pa je kod kuće izgubio od rivala za titulu Midtjilenda sa 1:0, ali je i pored toga dva kola pre kraja bio prvi na tabeli.

Usledilo je gostovanje Horsensu, tema ove priče, koje se pretvorilo u pravi horor. Sve do 89. minuta Brondbi je vodio 2:0, da bi Islanđanin Finbogason smanjio na 2:1, a u 96. minutu isti igrač pogodio za 2:2!

Da stvar bude još gora po Brondbi, Horsensu ovaj bod ama baš ništa ne znači, dok je kandidat za titulu pao na drugo mesto, sa dva boda manje od Midtjilenda, pred poslednje kolo.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Midtjilend kod kuće dočekuje Horsens i pobeda mu donosi titulu, dok će Brondbi ugostiti Alborg… Ali da sačekamo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter