2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Izgoreo Zvezdin autobus, Donaldova posveta na majici, Gaćinović zakucao Bajern, suze Bufona…

Objavljeno: 19.05.18 u 23:47

Ne pamti se da sa ovoliko različitih baš udarnih vesti u jednom danu. Bilo je suza, radosti, trofeja, čak i opasnosti…

Da krenemo… Dan je počeo objavom Delija da se pripazi na ponašanje tokom večerašnje proslave. Međutim, ona se, samo pukom srećom, nije završila tragično. Zapalio se autobus sa igračima, toliko da su svi poiskakali iz njega kako bi se spasili.

Pre toga, tokom utakmice od navijača se porukom posle gola oprostio zamenik kapitena Mičel Donald, koji je pre toga dobio ovacije, ali zato jedan drugi igrač je dobio salve zvižduka.

Tokom večeri pojavila se i informacija da bi zvezdaš mogao da sedne na klupu Partizana, a ranije danas mogućnost da Vojvodina okupi ‘drim tim’ za narednu sezonu sa nekoliko vrhunskih igrača.

Kada se radi o evropskom fudbalu, tu je dan obeležio Đanluiđi Bufon koji se oprostio od dresa i navijača Juventusa. Naravno, bilo je mnogo suza u Torinu, ali i širom Evrope i sveta.

Ali, nije samo vremešni golman, već i srpski reprezentativac Mijat Gaćinović. On je u finalu Kupa Nemačke postigao gol kojim je ‘zakucao’ Bajern u trijumfu od 3:1 i tako je osvojen trofej.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter