0
Evropske lige

POSLEDNJE KOLO PRIMERE: Sevilja ‘overila’ Evropu, Malaga se oprostila porazom, goleade u Vigu i Leganešu (VIDEO)

Objavljeno: 19.05.18 u 20:45

Ovog vikenda na programu je završna runda španske Primere, pre koje je gotovo sve bilo poznato.

U prvom meču dana, Selta je kod kuće savladala Levante sa 4:2. Strelci za tim iz Viga bili su Masimilijano Gomez u 29. i 63. minutu, a mrežu gostiju dva puta zatresao je i Jago Aspas (41, 48). Ročina i Morales postigli su golove za Levante.

Goleada je viđena i u meču između Leganeša i Betisa, a trijumfovao je domaći tim sa 3:2. Povela je ekipa iz Sevilje golom Kempbela u 20. minutu, da bi Leganeš preko Siovasa u 28. i Naranha u 64. preokrenula rezultat u svoju korist. Izjednačio je u 76. minutu, ali samo 180 sekundi kasnije Amrabat je doneo veliku radost navijačima na stadionu ‘Butark’.

U terminu od 18.30 odigrana su tri meča, a viđene su dve pobede gostiju i jedna domaćina. Đirona je uz dva gola Stuanija bila bolja od Las Palmasa sa 2:1. Pogodak za domaće delo je Kaljerija iz jedanaesterca.

‘Minimalci’ su viđeni na utakmicama Malaga – Hetafe i Sevilja – Alaves. Pobedu ekipi iz Madrida doneo je Remi iz penala u 73. minutu, a Malaga se pre ovog kola preselila u Sekundu.

Sevilja je golom Ben Jedera u 28. minutu pobedila Alaves i potvrdila učešće u Ligi Evrope naredne sezone.

TABELA:

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter