Posle možda i najneuspešnije sezone u poslednjih deset godina, Vojvodina želi da se vrati u vrh, a možda i bori za titulu u sledećem prvenstvu.

Nije ‘stara dama’ srpskog fudbala ove sezone ličila na treći po jačini tim u Sribiji. Vojvodina je zablistala tek u poslednjem kolu kada je sa 6:1 četa Aleksandra Veselinovića demolirala Čukarički. Knjiga pisana prethodnih 12 meseci je sada zatvorena i otvara se nova sa željom da bude sa srećnim krajem.


Kako HotSport saznaje, plan ambicioznog rukovodstva Vojvodine je da napravi konkurentan tim koji će se sa Crvenom zvezdom i Partizanom boriti za vrh. U toj želji, cilj je da se u Novi Sad vrate prekaljeni internacionalci. Prva želja je fudbaler Augzburga Gojko Kačar. Nekadašnjem reprezentativcu Srbije u junu ističe ugovor sa Nemcima, te će ‘stara dama’ pokušati da iskoristi tu mogućnost. Naravno, problem bi mogle da budu bogatije ponude ne samo iz inostranstva, nego možda i ‘večitih rivala’.

Takođe, kao potencijalna pojačanja pominju se Danijel Aleksić i Slobodan Medojević. Obojica su na izlaznim vratima svojih klubova, s tim da za defanzivnog veznog igrača postoji interesovanje Crvene zvezde, a i nekada supertalentovani napadač je zimus bio na radaru crveno-belih iz Beograda.

Za sada je jasno da će Vojvodinu pojačati sin trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića Nemanja, čini se odličan transfer za početak dugog i toplog leta.