0
Evropske lige

FA KUP: Matić ostao bez trofeja, Azar doneo pehar Čelsiju (VIDEO)

Objavljeno: 19.05.18 u 20:28

U finalu FA kupa na ‘Vembliju’ trofej će podići igrači Čelsija koji su minimalnim rezultatom savladali Mančester junajted.

Čelsi i Mančester junajted su se borili za svoj jedini trofej ove sezone, a za njega su se izborili ‘plavci’, dok će Žoze Murinjo još jednom završiti sezonu bez trofeja.

Antonio Konte i Čelsi su u novoj ‘šahovskoj partiji’ održali lekciju ‘gospodinu posebnom’ i još jednom ga naterali da porazno završi sezonu.

Ključan je bio detalj iz 21. minuta kada je Belgijanac Eden Azar pobegao Filu Džounsu, a reprezentativac Engleske ga oborio za čist jedanaesterac. Upravo Azar ga je izveo i doneo je vođstvo londonskom timu.

‘Crveni đavoli’ su imali 71 i kusur minuta da to isprave, ali nisu uspevali da savladaju Kurtou. Naprotiv, više je ugrožen bio De Hea, posebno kada je Markos Alonso izašao oči u oči sa njim, ali je previše oklevao.

Najbolju priliku Mančester je imao u 72. minutu kada je Pol Pogba potpuno usamljen šutirao glavom, a zatim i u trećem minutu nadoknade kada je Nemanja Matić pokušao na sličan način, ali se takođe završilo udarcem pored gola.

Zbog toga je na snazi ostao rezultat iz 21. minuta, konačnih 1:0 i gledali smo slavlje Čelsija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter