4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Milojević insistira na dovođenju napadača, rukovodstvo mu ispunjava želju! (FOTO)

Objavljeno: 18.05.18 u 19:35

Fudbalski klub Crvena zvezda obnovila je interesovanje za krilnog napadača turske Antalije, Milana Jevtovića, koji je sezonu završio pogotkom na gostovanju u Alanji.

Antalija je u Alanji doživela bezbolan poraz, pošto je već ranije obezbedila opstanak u eliti, a najbolji u gostujucem timu bio je Milan Jevtović koji se golom u 12. minutu na lep način verovatno oprostio od turskog prvoligša.

Kako saznaje HotSport Crvena zvezda je obnovila interesovanje za bivšeg fudbaler Rozemborga, Bogo Glinta i Borca iz Čačka i u narednom periodu sledi nova runda pregovora.

Zimus dogovor nije postignut ali bi sve izvesniji odlazak Luke Adžića, kao i mogući transfer Slavoljuba Srnića u turski Gectepe otvorilo mesto Jevotiću na levom krilu.

Trener Vladan Milojević insistira da Jevtovic posle Antalije dođe u Ljuticu Bogdana i u njemu vidi bitan šraf za sklapanje ekipe za narednu sezonu. U narednim danima uslediće ponuda novog srskog šampiona, a videćemo da li će ovoga puta ishod biti drugačiji nego zimus.

0
0

4 Komentara

  1. milojevicu, zelje samo vucic ispunjava … dok se ON pita, milojevicu bices nabedjeni veliki trenera … i zvezda prvak bez DUGOVA … nestadose-gumicom ih izbrisase … kao svi tvoji predhodnici … seca li se ko onog stojanovica-slovenca … ILI … kako se vec zove … gde je ON sad ?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter