0
Evropske lige

FOTO: Twitter

NE ČASE NI ČASA: Bufon na stolu već ima četiri ponude za nastavak karijere, ne zna se koja je bolja!

Objavljeno: 18.05.18 u 12:27

Nakon neverovatnih 17 sezona u Juventusu, Đanluiđi Bufon je potvrdio da će utakmica protiv Verone biti njegova poslednja u dresu voljenog kluba… Ali izgleda ne i u karijeri.

Nije dugo prošlo od njegovog obraćanja javnosti ovim povodom, a stigle su brojne ponude na adresu po mnogima najboljeg golmana svih vremena. Prvi se u igru uključio PSŽ, ali nisu dugo čekali ni čelnici Liverpula, Čelsija i Mančester sitija, koji su mu takođe uputili pozivnice da dođe u njihove redove.

To je potvrdio i Tankredi Palmijeri, čovek sa možda i najboljim fudbalskim informacijama.

Sudeći po Bufonovim rečima, ljubitelji fudbala mogu da se nadaju bar kratkom produžetku karijere.

– Pre dve nedelje sam već bio bivši fudbaler. Ali sada, gledajući veoma zanimljive ponude koje su pristigle, želim da razmislim o svojoj budućnosti. Sledeća nedelja je ključna i tada ću moći hladne glave da donesem odluku. Međutim, nisam neko ko smatra da svoju karijeru treba nastavim u nekoj nižoj ligi, ja sam neko ko mnogo voli da se takmiči, a mislim da to ne bi bilo moguće u slabijim nadmetanjima, rekao je Bufon.

Očekuje nas zanimljivih par nedelja, nema sumnje, a svakako bismo svi voleli da Điđija gledamo među stativama još koju sezonu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter