0
ATP

SPORT NA TV: U Ivanjici se ‘lomi’ za opstanak, Partizan čeka Spartak, Đoković i odbojkašice igraju uveče

Objavljeno: 17.05.18 u 08:50

Najveći deo poslednjeg kola Superlige Srbije biće odigran danas, uz meč Novaka Đokovića i odbojkašica Srbije – to će obeležiti današnji dan.

Verovatno najinteresantniji mečevi dana biće u okviru 37. runde Superlige u fudbalu, jer će pasti odluke ko će u Evropu, a ko u Prvu ligu Srbije.

ArenaSport će prenositi meč između Javor Matisa i Rada u borbi za opstanak, a odmah zatim i duel bez takmičarskog značaja, ali koji će gledati navijači Partizana između crno-belih i subotičkog Spartaka. Prvi susret igra se od 17 sati, a drugi odmah zatim od 19 časova, oba na prvom programu ArenaSport.

Ljubitelji tenisa biće uz Novaka Đokovića koji će u večernjim satima (ne pre 19:30h prema aktuelnom rasporedu) igrati protiv Ramos-Vinolasa na Mastersu u Madridu. Taj meč prenosiće drugi kanal SportKluba.

Na prvom programu ove televizije tokom jutranjih i popodnevnih časova gledaćemo juniorsku Evroligu, a uveče od 20:30h bićemo uz odbojkašice Srbije koje se u okviru Lige nacija sastaju sa selekcijom Brazila.

Evo kompletnog sportskog TV programa za četvrtak, 17. maj:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter