0
Evropske lige

REŠETA MREŽU BIVŠEG KLUBA: Nikola Đurđić ponovo efikasan

Objavljeno: 17.05.18 u 13:55

Srpski centarfor nastavio golgeterski niz i protiv nekadašnjeg kluba.

Srpski fudbaler Nikola Đurđić ima fantastičnu sezonu u dresu Hamarbija. On je u duelu sa svojim nekadašnjim klubom Malmeom nastavio golgeterski niz u veoma bitnom trijumfu od 3-2.

Srpski centarfor je ponovo bio najbolje ocenjeni igrač, a pre ove utakmice tri puta je već biran u najbolju postavu kola.

Malme je stigao do vođstva u 19. minutu pogotkom Sorena Riksa. U 35. minutu posle centaršuta Tankovića, na loptu su skočili Falman i Đurđić i zajedno je sproveli u mrežu. U prvom minutu nastavka Malme ponovo stiže do vođstva preko Matijasa Svanberga, da se bi Nikola Đurđić drugi put na ovoj utakmici upisao u listu strelaca u 65. minutu. Konačan rezultat 3-2 i pobedu ekipi Malmea doneo je Pa Amat Diba u 70. minutu susreta.

Đurđić je tako stigao do već šestog pogotka ove sezone na osam odigranih mečeva. On je prošle nedelje bio precizan protiv Erebra. Nedelju pre toga protiv Sundsvala, dok je Hekenu dao dva gola. Hamarbi je ubedljivo najefikasnija ekipa švedskog šampionata pošto su na devet mečeva postigli čak 24 gola.

Posle devet odigranih utakmica, Hamarbi je zadržao vodeću poziciju sa 25 bodova ispred AIK-a koji ima šest manje. U narednom kolu na programu je derbi. Hamarbi će u nedelju dočekati AIK. Duel na Tele2 Areni u Stokholmu počinje u 15 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter