1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIROSLAV ĐUKIĆ: Finale Kupa dolazi u pravom momentu, što se tiče Sume…

Objavljeno: 17.05.18 u 21:54

Fudbaleri Partizana su na prilično siguran način danas upisali pobedu nad subotičkim Spartakom (2:0) i na taj način napravili uretiru pred borbu za trofej u Kupu, koji bi donekle spasio sezonu.

Trener crno-belih Miroslav Đukić je nakon utakmice bio zadovoljan onime što je video od svog tima i najavio da njegov tim potpuno spreman ulazi u finale Kupa sa Mladošću iz Lučana.

-U današnjem meču smo dominirali na terenu i na kraju zasluženo pobedili. Brzo smo došli u vođstvo, posle kontrolisali utakmicu i mogu reći da spremni ulazimo u finale Kupa. Svesni smo da bi tom pobedom uspešno završili sezonu, a to su potvrdili i povici navijača nakon utakmice,- rekao je Đukić posle utakmice.

On je takođe istakao da finale najmasovnijeg tamičenja dolazi u pravom momentu, budući da je njegov tim u odličnoj formi.

-Igramo sve bolje i bolje. Danas smo bili skoncentrisani, nismo im dozvolili nijednu šansu. Finale nam dolazi u pravom trenutku, jer smo u dobroj formi,- rekao je strateg Partizana i otkrio koji bi to trebao da izgleda sastav u meču sa ekipom Mladosti.

-Tim koji sam izveo u današnjoj utakmici trebao bi da istrči i u finalu Kupa, uz eventualno neku iznemu. Što se kadrovske situacije tiče, svi će biti spremni za utakmicu sa ekipom Mladosti,- rekaoje Đukić.

Novinare je zanimalo i kakva je situacija sa najskupljim pojačanjem u istoriji kluba, Sejdubom Sumom, kojeg već neko vreme nema u sastavu.

-Pa, Suma je danas imao problema sa temperaturom, pre toga je par dana bio povređen… Nema ga – nasmejao se Đukić.

Sa druge strane trener Spataka Vladimir Gaćinović mogao je samo da konstatuje da su crno-beli potpuno zasluženo došli do pobede.

-Zaslužena pobeda Partizana, bili su potpuno dominantni veceras. Vidi se da je kvalitet na njihovoj strani. Mi nismo mogli da uradimo više bez pet,šest standardnih igrača, u jednom izmešanom sastavu. Realno gledano, možda je Partizan mogao i ubedljivije da pobedi, ali ja sam samo očekivao da ćemo pružiti veći otpor Partizanu- rekao je Gaćinović, koji se zatim osvrnuo na zdravstveno stanje nosilaca igre svog tima.

-Nikolić ima problema sa preponama vec mesec dana, Savković, Čečarić takođe kubure sa povredama.- rekao je trener Spartaka, koji smatra da je iza njegovog tima istorijska sezona:

-Nismo tim bez ukusa i mirisa. Vrtimo 12,13 igraca, ali ovo što smo uradili ove sezone je istorijski uspeh. Malo ko nas je ubrajao u kandidate za Evropu, a još smo od polusezone bili oslabljeni odlaskom Đordja Ivanovića. Sada nam plasman u Evropu zavisi od ishoda finala Kupa-, rekao je trener Spartaka.

Da bi Subotičani izašli u Evropu, neophodno im je da Partizan bude taj koji će doći do trofeja, a jedno od pitanja novinara glasilo je hoće li u tom finalu biti možda i najveći navijači crno-belih?

-NeĆu reci niŠta, procenite samI- Zaključio je Gaćinović

Sa stadiona u Humskoj: Stefan Smuđa

0
0

1 Komentara

  1. Onaj spiker na Areni kaže Partizan nije imao šanse za veći rezultat, a čuli ste trenera Spartaka.Znači spiker mrzi Partizan.Zaštouprava dozvoljava da Arena prenosi Partizan a imaju svoj TV.Svašta. Partizanovci BOJKOT protiv TV Arene

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter