Pregovori traju i igrač želi da se bar na godinu dana preseli u Beograd za mnogo manju platu, a u ovom trenutku je pozajmica najrealnija opcija.

Ne žele da otkrivaju mnogo karte u Crvenoj zvezdi kada je plan da se pokuša da dovede ekstra pojačanje, a kako smo najavili prvi ‘pik’ na listi je i dalje Marko Marin.


Sa bivšim reprezentativcem Nemačke je razgovarano nekoliko puta i vezista rođen u Novoj Gradiški, kako saznaje HotSport pristao je da se bar na godinu dana preseli u Beograd za mnogo manju platu nego što ima u Olimpijakosu.

U Atini je zarađivao na godišnjem nivou 1,2 miliona evra, a crveno-beli su spremni da probiju gornju ‘granicu’ i plate igraču 600.000 evra. Dogovor dve strane je blizu i sada se kreće na drugo polje sa ljudima iz Olimpijakosa.

Spominje se da su Atinjani odredili cenu od čak pet miliona evra za Marina, ali Zvezda će pokušati dogovor oko pozajmice i da plaća igrača narednih godinu dana.

Grčki gigant smanjuje budžet zbog neigranja u Ligi šampiona i ostaje da se sačeka hoće li posle Bena ući u novi posao sa srpskim klubom. Eventualni dolazak Marka Marina bila bi ‘letnja bomba’ prelaznog roka u Srbiji.

FOTO: STARSPORT