4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RASTANAK NA VIDIKU: Defanzivac napušta Zvezdu, evo koliki bi profit mogao da bude

Objavljeno: 16.05.18 u 19:48

Crvena zvezda bi mogla ovog leta da ostane bez jednog defanzivca, sniman u Novom Sadu, čeka se zvanična ponuda.

Osvajanje titule u Kruševcu je nekoliko kola pre kraja omogućilo treneru Crvene zvezde Vladanu Milojeviću da priliku pruži i igračima koji nisu mnogo igrali. Dva meča je dobro odradio Abraham Frimpong, a u Novom Sadu je bio pod lupom dva kluba i jedan je kako saznaje HotSport blizu odluke da izabere štopera kao „pika“ za novu sezonu. Skauti Ferencvaroša su preneli dobre utiske ljudima iz sportskog sektora koji planiraju da počnu pregovore sa šampionom Srbije.

Spekuliše se da su spremni da izdvoje od 300.000 do 400.000 evra na ime obeštećenja, a pred godinu i po dana Frimpong je plaćen Napretku 100.000 evra uz mesčnu platu od 6.000 evra. Zvezda verovatno neće zatezati ako komšije ispune minimum plaćanjem obestećenja.

Intresanto je da su iz Ferncvaroša ponudili ugovor kapitenu Vojvodine Dušanu Jovančiću, ali se vezista odlučio za selidbu u ‘Ljuticu Bogdana’ kao zamena za Mičela Donalda.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter