1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

AFERA ‘PENAL’ I SRĐAN OBRADOVIĆ: Oglasila se UEFA!

Objavljeno: 16.05.18 u 13:37

Još uvek se ne stišava bura oko sudije Srđana Obradovića i meča Spartak – Radnički Niš odigranog u Subotici.

Dva dana pošto je Obradović uhapšen, a dan nakon što je u javnost procurela informacija da je razlog za Obradovićevo privođenje zapravo povezan sa kladionicama, usledila je i prva, doduše nezvanična, reakcija UEFA.

Naime, Fudbalski savez Srbije je odmah od UEFA zatražio da ispita da li postoji neko saznanje o bilo kakvim sumnjivim aktivnostima na kladionicama preko svog stručnog tima koji se bavi sprečavanjem nameštanja utakmica, ali je od UEFA, kako prenosi Žurnal, stigao odgovor da nikakvih sumnjivih uplata ili neuobičajenih aktivnosti kada je ovaj meč u pitanju nije bilo.

Podsećamo, Obradovića su pripadnici MUP-a Srbije priveli pod sumnjom da je „izvršio krivično delo zloupotrebe službenog položaja“, a na teret mu je stavljeno da je „favorizovao domaći tim i stavio ga u povoljniji položaj u odnosu na protivnika“.

– Osumnjičenom Obradoviću određeno je zadržavanje do 48 sati posle čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu, navedeno je u saopštenju MUP-a Srbije.

0
0

1 Komentara

  1. ma treba pohapsiti sve sudije u srbiji i dovesti da nam sude strane sudije pa da vidite kako ce onda i partizan i zvezda da gube bodove i utakmice a ne penal za zvezdu penal za partizan a nigde penala dok se protivnicima ne dosudjuju ocigledni penali…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter