5
Domaći fudbal

FOTO: STARASPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Partizan ima veliku šansu da dovede dugo čekano pojačanje, i to ‘za siću’! (FOTO)

Objavljeno: 15.05.18 u 09:52

Započeti su pregovori, a klub igraču neće praviti problem da za ‘sicu’ nastavi karijeru u Humskoj.

Biraju se pojačanja za narednu sezonu u Partizanu, a posle Dejana Dražića iz Selte želja je, kako saznaje HotSport, da napad pojača Petar Škuletić (28) koji je ove sezone nosio dres Genčlerbirligija i na 26 mečeva postigao je sedam pogodaka.

Posle ispadanja u Drugu ligu klub želi da napravi ‘rez’ i smanji budžet tako da igrači među kojima je golgeter uz ‘sicu’ obeštećenja mogu da napuste Ankaru.

Crno-beli su vec krenuli u akciju da postignu dogovor sa igračem na kojem su u decembru 2015. godine prodajom u Lokomotivu iz Moskve zaradili četiri miliona evra.

Ipak, posle prvog koraka sledi ponuda i verovatno ugovor na dve godine mada Škuletić neće da žuri sa konačnom odlukom oko eventualnog povratka u Humsku.

Iza sebe ima sasvim solidnu sezonu obeleženu golovima tako da ne manjkaju ponude iz Evrope. Partizan je svakako u igri i ostaje da se sačeka narežnih nekoliko nedelja.

FOTO: STARSPORT
0
0

5 Komentara

  1. Dok se ne smene Djukic i Ilijev glupo je bilo sta preduzimati. Novi trener treba doneti zakljucke o igracima koji mogu ostati i tip igraca koji su mu potrebni a obaveza novog sportskog direktora je da pokusa da ih nadje i dovede. Problem je vise nego ozbiljan jer ova uprava nema blage veze sa fudbalom i fudbalskim desavanjima tako da sve sto se tice prvog tima i sportskog sektora guraju u ruke Ilijevu da resava a da ni dan danas nisu shvatili da ih taj isti Ilijev gura u propast. Ajde sto gura u propast njih pa mi nije ni zao nego problem je sto gura klub u takvu situaciju da nam sutra ni deset Ostoja Mijailovica nece pomoci da se oporavimo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ivica Ilijev je apsolutno nesposoban da radi ovaj posao.On ne dovodi pojacanja,vec popunjava prazna mesta sa nekim Urosevicima,Mileticima,Mitrovicima,Sumama…..

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovog ilijeva treba uhapsiti kao Obradovica (sudija) i privesti ga u policiju.Treba da mu postave pitanje gde su pare i koliko je platio igrače što je doveo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter